Skip to content

Ladjánszki László

Víz Gáz Fűtés szerelő

Hívj MOST!
Ladjánszki László

Kondenzációs kazán beszerelése hőcserélővel

Kondenzációs kazán beszerelése hőcserélővel, több fűtési körre bontva egy kazán 3 termosztát.

Vállaljuk régi cirkó kazánok cseréjét, kondenzációs cirkó cserét, gázszeléssel fűtés szereléssel kémény béleléssel teljes körű szakhatósági engedély hivatalos beüzemelés. Cirkó kazán csere a legjobb árakon.

Külön szabályozható a radiátoros helység és a padlófűtéses nappali is, a hálószobák külön fűtési körre vannak kötve így saját termosztát vezérli mind a 3 kört.

Teljeskörű ügyintézés Garanciával

Különböző fűtésrendszerek, központi fűtés és padlófűtés tervezése, kivitelezése, karbantartása, javítása 100% garanciával!

Miért válassz minket?

Biztonság
Pontosság
Tapasztalt szerelők
Kondenzációs kazán beszerelése hőcserélővel
Víz Gáz Fűtés Szerelés

Kondenzációs kazán beszerelése hőcserélővel

Vízszerelés

Vízvezeték rendszer tervezése és telepítése: Ez magában foglalja az új építésű ingatlanok vagy felújítások során az új vízvezeték-rendszer kiépítését.

Gázszerelés

Gáz vezetékek gázhálózatok kiépítése szakszerűen, tervezéssel cirkók,kazánok beszerelése tervezéssel engedéllyel MEO műszaki átadással garanciával

Padlófűtés szerelés

A padlófűtés kényelmes és egyenletes hőeloszlást biztosít az egész helyiségben, megkönnyítve az otthonunk fűtését és a komfortérzetet.

Cirkó kazán csere

Cirkó Fűtés: Kényelmes, Hatékony és Energiahatékony Fűtési Megoldás


Megbízható Cirkó kazán csere

Mestervizsgával rendelkező szakemberek állnak az Önök rendelkezésére! Kérjen helyszíni felmérést most!


Precíz pontos munkavégzés

A kondenzációs kazán működése gazdaságos, a mai kor egyik legjobb hatásfokú és legbiztonságosabb gáz-fűtési megoldása. A kondenzációs cirkó kazán sokkal kevesebbet fogyaszt, mint a társi magasab a komfort fokozata kevesebb káros anyagot bocsájt ki egyenletes hőmérségletet biztosít. Működése csendes. Tehát ideális választás a kis lakások és családi házak fűtés korszerűsítésére egyaránt, valamint régi rendszerek rákötésére is alkalmas. Például vegyes tüzelésű rendszere is köthetők a rendszer kisebb fokú átalakításával.A cirkófűtés egyre népszerűbb megoldásnak számít, ezért a cirkó csere olyan lehetóség, amit érdemes alaposabban megismerni.

Ladjánszki László

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

Víz Gáz Fűtés Szerelő Mester

Kondenzációs kazán beszerelése
Kondenzációs kazán beszerelése hőcserélővel

Különböző fűtésrendszerek, központi fűtés és padlófűtés tervezése, kivitelezése, karbantartása, kazánház kialakítása!

Kazánháza kiépítéséhez kérje helyszíni felmérésünket.
Ladjánszki László Víz Gáz Fűtés szerelő mester.
+36 30 905-6138
Víz gáz fűtés szerelés
Fűtés szerelést, tervezést,kivitelezést, radiátor cserét, acélcsöves rendszereknél hegesztési technológiával, is vállalunk.
Lakótelepi és társasházi lakásokban valamint családi házakban is.

Vállaljuk régi cirkó kazánok cseréjét, kondenzációs cirkó cserét, gázszeléssel fűtés szereléssel kémény béleléssel teljes körű szakhatósági engedély hivatalos beüzemelés. Cirkó kazán csere a legjobb árakon.

A munkánk egy nap alatt megoldható, előzetes egyeztetés és a helyszíni egyeztetés szükséges.

TUDNI KELL a

cirkó kazán csere

hivatalos beüzemeléséről.

A kondenzációs kazán működése gazdaságos, a mai kor egyik legjobb hatásfokú és legbiztonságosabb gáz-fűtési megoldása.

A kondenzációs cirkó kazán sokkal kevesebbet fogyaszt, mint a társi magasab a komfort fokozata kevesebb káros anyagot bocsájt ki egyenletes hőmérségletet biztosít. Működése csendes. Tehát ideális választás a kis lakások és családi házak fűtés korszerűsítésére egyaránt, valamint régi rendszerek rákötésére is alkalmas. Például vegyes tüzelésű rendszere is köthetők a rendszer kisebb fokú átalakításával.A cirkófűtés egyre népszerűbb megoldásnak számít, ezért a cirkó csere olyan lehetóség, amit érdemes alaposabban megismerni.

Cirkófűtés kiépítése

Cirkófűtés kiépítése

A cirkó csere mellett szól, hogy nem csak a fűtés gazdaságos módját jelenti, hanem meleg víz előállításra is alkalmas. Ennek köszönhetően a hagyományos rendszerekhez viszonyítva jelentős megtakarítás érhető el.

A cirkó csere tehát elsősorban a gazdaságossága miatt ajánlott, hiszen relatív olcsó, de mégis rendkívüli hatásfokkal rendelkező megoldásról beszélhetünk. A gazdaságosságának egyik oka, hogy mindig annyi meleg vizet állít elő, amennyire szükségünk van, illetve szinten tartja a meleg víz főfokát. A cirkó sokkal gazdaságosabb elven működik, mint a régi tartályos rendszerek. Emellett teljesen biztonságos fűtés valósítható meg vele.

A kondenzációs kazánok szinte minden típusú cirkó vagy kazános központi fűtési rendszernél alkalmazhatóak. Új fűtési rendszerek kiépítésénél, ill. a meglévő korszerűsítése esetén, vagy végleg meghibásodott berendezés (kazán, cirkó, bojler) cseréje során már csak ilyen készülék felszerelése engedélyezett 2017. július 1-től az Európai Úniós szabályozással összhangban. Az új kondenzációs gázcirkó régi fűtési rendszerekre is ráköthető, akár a fa és/vagy vegyestüzelésű kazánokkal együtt is üzemeltethető. Ehhez adott esetben a rendszer kisebb fokú átalakításárara is szükség lehet.

Cirkó csere

A működéséből adódóan két hátránnyal kell számolnunk; az első hátránya, hogy egy időben csak egy feladat ellátására képes, tehát vagy fűt vagy vizet melegít. Ez elsősorban akkor jelent kellemetlenséget, amikor hazaérkezés után indítjuk a rendszerüket és szeretnénk minél előbb meleget a lakásban és szeretnénk minél hamarabb tusolni is. A cirkófűtés másik hátránya a meleg víz használatra vonatkozik. A rendszer csak néhány másodperc után ad megfelelő hőmérsékletű meleg vizet a csapokon keresztül, illetve több csaptelep egyidejű meleg vizes használata nem teszi lehetővé a megfelelő hőmérséklet elérését.

Természetesen kondenzációs kazánnal a használati melegvíz is előállítható. Ebben az esetben választhatjuk a tulajdonképpen átfolyó rendszerű úgynevezett kombi-cirkó megoldást, vagy a melegvíz tárolóval felszerelt fűtő kazántípust. Az utóbbinak előnye, hogy több vizes helységet is ki tud szolgálni egyszerre (pl. két fürdőszoba és egy konyha melegvíz-ellátását is egy időben tudja biztosítani). Előbbi azonban takarékosabb megoldás.

Cirkófűtés szolgáltatásaink:

  • Helyszíni felmérés
  • A megfelelő méretű és típusú fűtőtestek kiválasztása
  • Szakszerű segítség az Ön igényeinek leginkább megfelelő falikazán kiválasztásához
  • Engedélyeztetési gázterv, műszaki leírás elkészítése
  • A fűtőkészülék és a fűtésrendszer többi elemének optimális elhelyezése, felszerelése
  • A kéményt érintő munkálatok elvégzése kéményes szakemberek bevonásával
  • Műszaki átadás, beüzemelés

Bízza szakemberre a cirkófűtés kiépítését, cirkófűtés kialakítását, cirkófűtés szerelését, cirkófűtés javítását!

A kondenzációs cirkó telepítéséhez elengedhetetlen az alábbi, a hatóságilag által előírt feltételek teljesülése:

– tipusspecifikus kéménybélelés (a felszerelni kívánt kondenzációs kazánnak vagy cirkónak megfelelő szakember által kivitelezett kéménybélelés)

– gázszolgáltató engedély (teljesítmény növelés esetén gázterv is kell)

– villanyszerelési nyilatkozat

Hívj MOST!

A cirkó fűtés egy népszerű és hatékony fűtési rendszer, amely egyre több otthonban található meg. A cirkó fűtés modern és megbízható megoldást kínál a kényelmes és energiahatékony otthoni fűtéshez. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért jó választás a cirkó fűtés, és bemutatjuk annak előnyeit.

Cirkó kazán csere

Kényelem és melegérzet: A cirkó fűtés egyenletes és kényelmes hőeloszlást biztosít az otthon minden helyiségében. A rendszer általában padlófűtéssel vagy radiátorokkal működik, és lehetővé teszi a pontos hőmérséklet-szabályozást. A cirkó fűtés gyorsan felmelegíti az otthonodat, és stabil hőmérsékletet tart fenn, így mindig kellemes klímát biztosít.

Hatékonyság és energiamegtakarítás: A cirkó fűtés rendkívül hatékony fűtési rendszer. Az olyan kondenzációs kazánok, amelyek a cirkó fűtéshez használatosak, kiváló hatásfokkal működnek. Ezek a kazánok visszanyerik a füstgázokban rejlő hőenergiát, és újra felhasználják azt a fűtési folyamatban, így minimalizálva a hőveszteséget. Ez a hatékony energiafelhasználás csökkenti a fűtési költségeket és hosszú távon jelentős megtakarítást eredményez.

Gyors reagálás és programozhatóság: A cirkó fűtési rendszerek gyorsan reagálnak a hőmérséklet-változásokra. A rendszer képes gyorsan felmelegíteni az otthont, amikor szükség van rá, és gyorsan visszahűlni, amikor már nem szükséges a fűtés. Ezenkívül a cirkó fűtési rendszerek programozhatók, lehetővé téve a hőmérséklet időzített beállítását. Ez lehetővé teszi az energiatakarékos üzemmódok beállítását, például a fűtés kikapcsolását, amikor senki sincs otthon, vagy a hőmérséklet csökkentését éjszakára.

Környezetbarát működés: A cirkó fűtés környezetbarát megoldás a fűtésre. A kondenzációs kazánok alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátást eredményeznek a hagyományos kazánokhoz képest. Ezenkívül a cirkó fűtési rendszerekhez gyakran kombinálhatóak megújuló energiaforrások, mint például a napenergia vagy a geotermikus energia, tovább növelve az energiahatékonyságot és csökkentve az üvegházhatású gázok kibocsátását.

Cirkó kazán csere

Könnyű karbantartás és hosszú élettartam: A cirkó fűtési rendszerek általában könnyen karbantarthatóak. A rendszer rendszeres ellenőrzése, tisztítása és karbantartása segít megőrizni a hatékonyságot és meghosszabbítani az élettartamot. A minőségi kondenzációs kazánok hosszú élettartammal rendelkeznek, és megbízható működést nyújtanak hosszú távon.

Összességében a cirkó fűtés kiváló választás a kényelmes, hatékony és energiahatékony otthoni fűtéshez. A rendszer kiegyensúlyozott hőeloszlást biztosít az egész otthonban, és lehetővé teszi a pontos hőmérséklet-szabályozást. A kondenzációs kazánok hatékony energiafelhasználása és a programozhatóság lehetősége energiamegtakarítást tesz lehetővé. Emellett a környezetbarát működés és a könnyű karbantartás hozzájárul a cirkó fűtés vonzerejéhez. Amikor cirkó fűtési rendszert választasz, mindig konzultálj egy tapasztalt fűtésszerelővel, hogy megfelelően tervezhesd és telepíthesd a rendszert az otthonod igényeihez és környezeti feltételeihez.