Skip to content

Ladjánszki László

Víz Gáz Fűtés szerelő

Hívj MOST!
Ladjánszki László

Cirkó kazán csere

A cirkófűtés kiépítése kapcsán sok ingatlan tulajdonos a felfordulástól és az ügyintézéstől való félelmében inkább marad a sokkal drágább fűtési megoldások mellett. Ez hibás döntés, hiszen előbb vagy utóbb mindenki rájön, hogy a gazdaságos megoldások hosszútávon sok pénzt hagynak a zsebekben, így hát jobb minél előbb lépni.

Miért válassz minket?

Biztonság
Pontosság
Tapasztalt szerelők
cirkó kazán csere
Víz Gáz Fűtés Szerelés

Cirkófűtés kiépítése

Vízszerelés

Vízvezeték rendszer tervezése és telepítése: Ez magában foglalja az új építésű ingatlanok vagy felújítások során az új vízvezeték-rendszer kiépítését.

Gázszerelés

Gáz vezetékek gázhálózatok kiépítése szakszerűen, tervezéssel cirkók,kazánok beszerelése tervezéssel engedéllyel MEO műszaki átadással garanciával

Padlófűtés szerelés

A padlófűtés kényelmes és egyenletes hőeloszlást biztosít az egész helyiségben, megkönnyítve az otthonunk fűtését és a komfortérzetet.

Cirkó kazán csere

Cirkó Fűtés: Kényelmes, Hatékony és Energiahatékony Fűtési Megoldás


Megbízható Cirkó kazán csere

Mestervizsgával rendelkező szakemberek állnak az Önök rendelkezésére! Kérjen helyszíni felmérést most!


Precíz pontos munkavégzés

A cirkófűtés kiépítése minden esetben a helyszíni felméréssel kezdődik. Ez elengedhetetlenül szükséges annak érdekében, hogy a hőtestek méretét pontosan meg tudjuk határozni. Sajnos sok ingatlan hőszigetelése nem megfelelő, így ismeretlen tényező kerül az egyenletbe; ez hőkamerás vizsgálattal kiküszöbölhető ugyan, de ha nem szeretnénk ilyen jellegű kiadásokat, akkor bízzunk a szakember ajánlásában.

A cirkó kiválasztásában is a szakember véleménye legyen a meghatározó. Ez minőség és kapacitásbeli kérdés is lehet, de rendszerint vannak ideális megoldások, amelyek teljes biztonsággal választhatók.

A cirkófűtés kiépítése nem csak műszaki feladat, hiszen engedélyeztetésre van szükség, valamint el kell készíteni a műszaki leírást.

Ladjánszki László

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

Víz Gáz Fűtés Szerelő Mester

A cirkófűtés kiépítése lépésenként
A cirkófűtés kiépítése lépésenként

Következő lépés a cirkófűtés kiépítésénél:

Ha rendelkezésre állnak az engedélyek, következhet a gyakorlati megvalósítás. Megvásárolhatjuk a kiválasztott cirkót, illetve elhelyezhetjük a fűtőkészülék és a fűtésrendszer többi elemét. A kéménnyel kapcsolat munkálatok kéményes szakember bevonásával történik, de erről a cirkófűtés kiépítését végző cég gondoskodik. Roppant fontos a megfelelő helyek kiválasztása, ahol a fűtésrendszer elemei elhelyezésre kerülnek; enélkül gyakorlatilag elképzelhetetlen az optimális fűtési hatékonyság.

A végső fázisban következhet a rendszer átadása, illetve beüzemelése. A teljes munkafolyamat egy-két hetet vesz igénybe, így igen gyorsan létrehozható a megfelelő minőségű gazdaságos fűtési rendszer, de érdemes minél előbb, a fűtési időszak előtt megkezdeni a megvalósítást.

Cirkófűtés kiépítése

A cirkó csere mellett szól, hogy nem csak a fűtés gazdaságos módját jelenti, hanem meleg víz előállításra is alkalmas. Ennek köszönhetően a hagyományos rendszerekhez viszonyítva jelentős megtakarítás érhető el.

A cirkó csere tehát elsősorban a gazdaságossága miatt ajánlott, hiszen relatív olcsó, de mégis rendkívüli hatásfokkal rendelkező megoldásról beszélhetünk. A gazdaságosságának egyik oka, hogy mindig annyi meleg vizet állít elő, amennyire szükségünk van, illetve szinten tartja a meleg víz főfokát. A cirkó sokkal gazdaságosabb elven működik, mint a régi tartályos rendszerek. Emellett teljesen biztonságos fűtés valósítható meg vele.

A kondenzációs kazánok szinte minden típusú cirkó vagy kazános központi fűtési rendszernél alkalmazhatóak. Új fűtési rendszerek kiépítésénél, ill. a meglévő korszerűsítése esetén, vagy végleg meghibásodott berendezés (kazán, cirkó, bojler) cseréje során már csak ilyen készülék felszerelése engedélyezett 2017. július 1-től az Európai Úniós szabályozással összhangban. Az új kondenzációs gázcirkó régi fűtési rendszerekre is ráköthető, akár a fa és/vagy vegyestüzelésű kazánokkal együtt is üzemeltethető. Ehhez adott esetben a rendszer kisebb fokú átalakításárara is szükség lehet.

Cirkó csere

A működéséből adódóan két hátránnyal kell számolnunk; az első hátránya, hogy egy időben csak egy feladat ellátására képes, tehát vagy fűt vagy vizet melegít. Ez elsősorban akkor jelent kellemetlenséget, amikor hazaérkezés után indítjuk a rendszerüket és szeretnénk minél előbb meleget a lakásban és szeretnénk minél hamarabb tusolni is. A cirkófűtés másik hátránya a meleg víz használatra vonatkozik. A rendszer csak néhány másodperc után ad megfelelő hőmérsékletű meleg vizet a csapokon keresztül, illetve több csaptelep egyidejű meleg vizes használata nem teszi lehetővé a megfelelő hőmérséklet elérését.

Természetesen kondenzációs kazánnal a használati melegvíz is előállítható. Ebben az esetben választhatjuk a tulajdonképpen átfolyó rendszerű úgynevezett kombi-cirkó megoldást, vagy a melegvíz tárolóval felszerelt fűtő kazántípust. Az utóbbinak előnye, hogy több vizes helységet is ki tud szolgálni egyszerre (pl. két fürdőszoba és egy konyha melegvíz-ellátását is egy időben tudja biztosítani). Előbbi azonban takarékosabb megoldás.

Cirkófűtés szolgáltatásaink:

  • Helyszíni felmérés
  • A megfelelő méretű és típusú fűtőtestek kiválasztása
  • Szakszerű segítség az Ön igényeinek leginkább megfelelő falikazán kiválasztásához
  • Engedélyeztetési gázterv, műszaki leírás elkészítése
  • A fűtőkészülék és a fűtésrendszer többi elemének optimális elhelyezése, felszerelése
  • A kéményt érintő munkálatok elvégzése kéményes szakemberek bevonásával
  • Műszaki átadás, beüzemelés

Bízza szakemberre a cirkófűtés kiépítését, cirkófűtés kialakítását, cirkófűtés szerelését, cirkófűtés javítását!

A kondenzációs cirkó telepítéséhez elengedhetetlen az alábbi, a hatóságilag által előírt feltételek teljesülése:

– tipusspecifikus kéménybélelés (a felszerelni kívánt kondenzációs kazánnak vagy cirkónak megfelelő szakember által kivitelezett kéménybélelés)

– gázszolgáltató engedély (teljesítmény növelés esetén gázterv is kell)

– villanyszerelési nyilatkozat

Hívj MOST!

A cirkó fűtés egy népszerű és hatékony fűtési rendszer, amely egyre több otthonban található meg. A cirkó fűtés modern és megbízható megoldást kínál a kényelmes és energiahatékony otthoni fűtéshez. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért jó választás a cirkó fűtés, és bemutatjuk annak előnyeit.

Cirkó kazán csere

Kényelem és melegérzet: A cirkó fűtés egyenletes és kényelmes hőeloszlást biztosít az otthon minden helyiségében. A rendszer általában padlófűtéssel vagy radiátorokkal működik, és lehetővé teszi a pontos hőmérséklet-szabályozást. A cirkó fűtés gyorsan felmelegíti az otthonodat, és stabil hőmérsékletet tart fenn, így mindig kellemes klímát biztosít.

Hatékonyság és energiamegtakarítás: A cirkó fűtés rendkívül hatékony fűtési rendszer. Az olyan kondenzációs kazánok, amelyek a cirkó fűtéshez használatosak, kiváló hatásfokkal működnek. Ezek a kazánok visszanyerik a füstgázokban rejlő hőenergiát, és újra felhasználják azt a fűtési folyamatban, így minimalizálva a hőveszteséget. Ez a hatékony energiafelhasználás csökkenti a fűtési költségeket és hosszú távon jelentős megtakarítást eredményez.

Gyors reagálás és programozhatóság: A cirkó fűtési rendszerek gyorsan reagálnak a hőmérséklet-változásokra. A rendszer képes gyorsan felmelegíteni az otthont, amikor szükség van rá, és gyorsan visszahűlni, amikor már nem szükséges a fűtés. Ezenkívül a cirkó fűtési rendszerek programozhatók, lehetővé téve a hőmérséklet időzített beállítását. Ez lehetővé teszi az energiatakarékos üzemmódok beállítását, például a fűtés kikapcsolását, amikor senki sincs otthon, vagy a hőmérséklet csökkentését éjszakára.

Környezetbarát működés: A cirkó fűtés környezetbarát megoldás a fűtésre. A kondenzációs kazánok alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátást eredményeznek a hagyományos kazánokhoz képest. Ezenkívül a cirkó fűtési rendszerekhez gyakran kombinálhatóak megújuló energiaforrások, mint például a napenergia vagy a geotermikus energia, tovább növelve az energiahatékonyságot és csökkentve az üvegházhatású gázok kibocsátását.

Cirkó kazán csere

Könnyű karbantartás és hosszú élettartam: A cirkó fűtési rendszerek általában könnyen karbantarthatóak. A rendszer rendszeres ellenőrzése, tisztítása és karbantartása segít megőrizni a hatékonyságot és meghosszabbítani az élettartamot. A minőségi kondenzációs kazánok hosszú élettartammal rendelkeznek, és megbízható működést nyújtanak hosszú távon.

Összességében a cirkó fűtés kiváló választás a kényelmes, hatékony és energiahatékony otthoni fűtéshez. A rendszer kiegyensúlyozott hőeloszlást biztosít az egész otthonban, és lehetővé teszi a pontos hőmérséklet-szabályozást. A kondenzációs kazánok hatékony energiafelhasználása és a programozhatóság lehetősége energiamegtakarítást tesz lehetővé. Emellett a környezetbarát működés és a könnyű karbantartás hozzájárul a cirkó fűtés vonzerejéhez. Amikor cirkó fűtési rendszert választasz, mindig konzultálj egy tapasztalt fűtésszerelővel, hogy megfelelően tervezhesd és telepíthesd a rendszert az otthonod igényeihez és környezeti feltételeihez.