Gázszerelő

Gázszerelő

Gázszerelő

Honnan ismerszik meg egy jó gázszerelő? A telefonban türelmes, minden részletre kitér. Nem ígérget, nem halogat. A megadott időpontban érkezik, nem késik órákat. A megegyezett összegnél nem kerül többe a javítás. Ha a gázszerelő hibájából emelkedett meg a javítási költség, akkor azt nem terheli a megrendelőre. Nem probléma számlát adnia. Munkáját precízen végzi, nem kell többször is visszahívni, hogy javítsa már ki ezt, vagy azt. Egy jó gázszerelő a munkájára garanciát is mer vállalni.

Önnek mennyire fontos, hogy télen egy kapcsolásra működjön a fűtés? Aludt már úgy hogy vastag takarót kellett elővenni, mert több napig nem működött a fűtés? Járt már úgy hogy a gázszerelő, csak megtakarítgatott 1-2 alkatrészt, ha probléma később ugyan úgy előjött? Ennek ellenére mégis elkérte a munkadíjat, vagy nem lehetett elérni? Ez az ami nálunk sosem fog megtörténni.

Gázszerelő

A gázszerelés egy nagyon nagy precizitást igénylő munka. Csak szakember végezheti, mert tűz és robbanásveszélyt rejt a gázkészülékek nem megfelelő javítása, karbantartása. Még egy egyszerű csőcserénél, vagy vezeték áthelyezésnél is. Amikor felújítja vagy átépíti házát, lakását, előfordul, hogy a vezetékeket is át kell helyezni a falon. Ilyenkor egy profi gázszerelő, nem csak a kivitelezésben, de a gázterv elkészítésében is segít. Gázterv nélkül nem lehet a vezetékeket áthelyezni, bejelentés köteles. Ugye ön is látja mennyi mindenre oda kell figyelni? Mi nem hagyunk ki egyetlen apró részletet sem! A helyszín felméréstől, a tervezésen át, egészen a kivitelezésig pontos munkát végzünk, határidőre. Nem fájjon a feje, hogy mikor lesz végre kész a fűtése. Inkább hívjon minket, hogy minél hamarabb élvezhesse az otthon melegét.

Gázszerelő Budapesten és Pest megyében!

gázszerelőBudapesti szervizünk telefonszáma: +36 20 260-7034

Pest megyei szervizünk telefonszáma: 06-20/363-0451

gázszerelésE-mail: info@viz-gaz-futes-szerelo.com

Mikor állunk rendelkezésére?

Hétfő-Péntek: 7-18-ig

Szombat: 7-14-ig

Vasárnap ZÁRVA

Hétvégén is dolgozunk!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.